...är viktigt när man skall utveckla produkter i världsklass…och det har vi gjort i över 30 år nu! Från att ha startat i blygsam skala 1976, men med en god idé om att på ett relativt enkelt sätt rädda liv, har vi vuxit till att bli Skandinaviens i särklass ledande utvecklare och distributör av brandvarnare. Vår erfarenhet och kunskap är unik, och den använder vi för att som enda Svenska företag inom branschen, själva ständigt utveckla och förbättra våra produkter.
Vi vill med dessa sidor dela med oss av vår kunskap till dig som står i begrepp att köpa brandvarnare. I ett reklambrev kunde man läsa: ”Alla godkända brandvarnare är i princip lika” - vi påstår att så absolut inte är fallet, det är mycket stor variation på olika brandvarnarfabrikat, och företagen bakom produkterna. Läs och avgör själv, och efter att du har läst, ring oss så får vi höra vad du tycker!

Lycka till med valet av brandvarnare!

Ulf Gustafsson


Ulf Gustafsson, till höger, grundare av Deltronic Security, diskuterar här egenskaperna i världens första mikroprocessorstyrda brandvarnare tillsammans med konstruktören Vaclav Vonasek från Elvaco AB.

AAA-Högsta kreditvärdighet

Aktiv mot brand

© 2001-2008 Deltronic Security AB.
Vi vidareutvecklar och förbättrar ständigt våra produkter, varför vi förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående meddelande. Samtliga uppgifter på dessa sidor är baserade på nu gällande regler och rekommendationer. Vi reserverar oss för eventuella fel och framtida ändringar.

 - OBS! Trådlöst sammankopplingsbar optisk brandvarnare.
klicka här

- OBS! Vattenvarnare,
larmar vid både stora och små vattenläckage.

klicka här

- Medlem i HBV? klicka här
hbv

- Titta på vår brandfilm! (obs. i mpeg format, högerklicka och välj spara mål som).
klicka här

- 01/09/2011 Stockholms brandförsvar har tillsammans med MSB gjort en genomgång av dödsbränderna i Sverige och kan bl.a. konstatera att bostadsbränder:
-är ett helgproblem.
-inträffar tre gånger så ofta i hyresrätter som andra boendeformer.
-det fanns brandvarnare vid 52% av bränderna och att 65% av dessa fungerade.

 Länk till artikeln

- 09/09/2009 11 barn döda i bränder hittills i år. I flera av fallen har batterierna i brandvarnarna varit slut - Boverket kräver nätanslutna brandvarnare.
 Se Rapport-inslag 10.40 minuter in i sändningen
 Läs artikel ur Dagens Nyheter
 Se tv4-inslag om bostadsbränder
 Artikel om ny lagstiftning i GP

- 05/02/2009 När SVT's konsumentprogram PLUS testade brandvarnare larmade Deltronics kombinationsvarnare D-1211 snabbare än någon annan brandvarnare i testet!
Se reportaget på svt:s hemsida

- 27/03/2008 När finska TV1s konsumentprogram Kuningaskuluttaja testade brandvarnare fick Deltronic PS-1201 högst testresultat och utnämndes till "bästa köp".
Se "Testin lopputulos" (Testets slutresultat).

klicka här