...din bästa garantiInformation och distribution

I samband med distribution av brandvarnare kan det vara ett lämpligt tillfälle att öka kunskapen och riskmedvetandet, genom att informera om brandskydd och skadeförebyggande åtgärder i allmänhet. Vi kan om så önskas tillhandahålla olika former av informationstrycksaker utformade efter era behov och önskemål.

Baserat på vår långa erfarenhet, kan vi även erbjuda er hjälp med olika former av distribution av våra brandvarnare. Behöver ni monteringshjälp kan vi ofta även förmedla sådan. Vi kan om så önskas göra ett totalåtagande med distribution, där ni enbart tillhandahåller oss adresser och ett följebrev, så sköter vi resten. Vi har speciella förpackningar framtagna för postdistribution, och om så önskas trycker vi givetvis er logotype på brandvarnaren och/eller förpackningen, allt för att ni skall uppnå största möjliga resultat från er säkerhetsinvestering.

Goda referenser

har vi gott om, och bland våra nöjda kunder finns flera Räddningstjänster, bl.a. brandkåren Attunda, de flesta av Skandinaviens ledande försäkringsbolag, samt via vårt samarbete med HBV många bostadsföretag, både stora och små. Bland de största kan nämnas AB Svenska Bostäder, AB Familjebostäder i Stockholm/Göteborg, Botkyrkabyggen AB, Bostadsbolaget i Göteborg, Stockholmshem AB, Bostads AB Poseidon, AB Gårdstensbostäder, Halmstad Fastighets AB, AB Örebrobostäder, Kommunfastigheter i Eskulstuna, MKB m.fl.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet även till er!© 2001-2008 Deltronic Security AB.
Vi vidareutvecklar och förbättrar ständigt våra produkter, varför vi förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående meddelande. Samtliga uppgifter på dessa sidor är baserade på nu gällande regler och rekommendationer. Vi reserverar oss för eventuella fel och framtida ändringar.